Bartscher Frytownica Elektryczna Petit, 3L

189,95

Opis

RADY DOTYCZĄCE OPTYMALNEGO FRYTOWANIA:
Właściwe napełnienie kosza – zagwarantowane jest wtedy, gdy frytowane produkty swobodnie pływają. Odpowiedni tłuszcz do frytowania – stosowanie półpłynnego lub płynnego tłuszczu o wysokiej jakości zwróci się wielokrotnie – w smaku frytowanego produktu, w prostym i szybkim używaniu tłuszczu i w jego trwałości. Optymalna temperatura – waha sie pomiędzy 170-180 stopni Celsjusza – jeśli tłuszcz jest zbyt gorący, zmiejsza się jego trwałość, a przy zbyt niskiej temperaturze do produktu przenika nadmierna ilość tłuszczu.Dostateczna staranność i przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny decydują o trwałości i bezawaryjnym funkcjonowaniu sprzętu.

projekt pokoju z góry, serwowanie, odkurzacz workowy czy bezworkowy, ramka a4 złota, worki plastikowe, 90*24, kubki z dziubkiem, klej na gorąco co można zrobić, szafka nocna zielona, mydlo arko, uchwyty do ramek, polecenie wyjazdu, wąska półka na kółkach, materac składany, usługi synonim, do wycierania kurzu, jak dac pieniadze na wesele, pelargonie sztuczne, poszewka czarna

yyyyy