Description
Profesjonalny nóż HACCP do wędlin i gotowanych mięs w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
velvet jumbo, stan magazynowy wzór, kartka na list polecony, pióra, bandaż z kompresem, os. niepodległości, drewniane krzesełko i stolik dla dziecka, włóknina na maseczki chirurgiczne, oświetlenie zewnętrzne ogrodu, uzywane dywany, zielona kuchnia inspiracje, łóżko renato, blat do stołu 120×80, duze lustro, druki polecenia przelewu